Przejdź do komentarzyrozćwierkane haiku
Tekst 5 z 23 ze zbioru: haiku
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2016-07-12
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1771

cisza po burzy  

stado wróbli ćwierka  

w winobluszczu  

 

 

zmierzch tuż tuż  

wróbel wraca do gniazda  

w szpalerze bzów  

 

ranek po deszczu  

para wróbli w kałuży  

ćwierka i ćwierka

  Spis treści zbioru
Komentarze (4)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Ładnie :)))

:)))
avatar
Może kiedyś zaćwierkam haiku, ale jeszcze nie mam odwagi. :)
avatar
Niewątpliwie urokliwe!
avatar
dziękuję............. :)
© 2010-2016 by Creative Media
×