Go to comments''Świerszczyk''
Text 1 of 2 from volume: Spis Fanaberii Tęgiej Pulcherii
Author
Genrehumor / grotesque
Formepigram / limerick
Date added2020-04-07
Linguistic correctness
Text quality
Views783

Tęga Pulcheria z Ornety,

na łamach pewnej gazety,

dała upust złości :

- Dosyć tych podłości!

- Tutaj są same szkielety.

  Contents of volume
Comments (1)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Tutaj są same szkielety,
A tam znów zbyt grube ludzie -
Taki mamy tu klimat, niestety,
W tym kraju naszego cudzie :(
© 2010-2016 by Creative Media