Go to commentsO Franku i krytyku poetyckim
Text 21 of 92 from volume: Nieustanne kontynuacje
Author
Genrehumor / grotesque
Formepigram / limerick
Date added2020-02-16
Linguistic correctness
Text quality
Views1581

O Franku i lrytyku poetyckim


Pryszczaty Franek z przedmieść Wieliczki

szedł na podwórko karmić perliczki

i dostrzegł, że kundli sfora

ujada tam na potwora,

który krytykiem był poetyckim.

  Contents of volume
Comments (6)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Janko, wkrótce dołączysz do ławki odrażających dewiantów, heheh
avatar
Nawet kundle wiedzą,
gdzie potwory siedzą :)
avatar
Legionie i Hardy, bardzo dziękuję.
avatar
Dopiero teraz zauważyłem, że w tytule zamiast kliknąć na "k", kliknąłem na "l".
avatar
No, w Wieliczce niewątpliwie można trafić na odrażające potwory ;)
avatar
Adk, bardzo dziękuję.
© 2010-2016 by Creative Media