Przejdź do komentarzyO Franku i krytyku poetyckim
Tekst 21 z 92 ze zbioru: Nieustanne kontynuacje
Autor
Gatuneksatyra / groteska
Formafraszka / limeryk
Data dodania2020-02-16
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1582

O Franku i lrytyku poetyckim


Pryszczaty Franek z przedmieść Wieliczki

szedł na podwórko karmić perliczki

i dostrzegł, że kundli sfora

ujada tam na potwora,

który krytykiem był poetyckim.

  Spis treści zbioru
Komentarze (6)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Janko, wkrótce dołączysz do ławki odrażających dewiantów, heheh
avatar
Nawet kundle wiedzą,
gdzie potwory siedzą :)
avatar
Legionie i Hardy, bardzo dziękuję.
avatar
Dopiero teraz zauważyłem, że w tytule zamiast kliknąć na "k", kliknąłem na "l".
avatar
No, w Wieliczce niewątpliwie można trafić na odrażające potwory ;)
avatar
Adk, bardzo dziękuję.
© 2010-2016 by Creative Media
×