Przejdź do komentarzyjesienne haiku 3
Tekst 21 z 23 ze zbioru: haiku
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2017-11-09
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń1611

deszcz ze śniegiem

kałuża pod świerkiem

skuta lodem...


szarość o poranku

w kruchej kałuży pod bzem

złoty liść lód


w beczce

liść za liściem spadają

w twoje dłonie


  Spis treści zbioru
Komentarze (1)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
W beczce pełno
Rumu :-)
© 2010-2016 by Creative Media
×