Przejdź do komentarzypierwsze przymrozki (amatorskie haiku)
Tekst 159 z 255 ze zbioru: miszmasz 2
Autor
Gatunekproza poetycka
Formawiersz biały
Data dodania2023-11-04
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń196

~~

chłodny poranek

- na obumarłych liściach

srebrzysty nalot

..

jesienna słota

- pod dachem starej szopy

przycupnął wróbel

...

poranek w slońcu

- pokryte szadzią drzewa

oddają wodę

~~

obrazek z sieci

  Spis treści zbioru
Komentarze (2)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Duszny wieczór
- na nośnikach pamięci
nagrania przyjaciół
..
worek złota
- zakopany pod starą wierzbą
kopie dół
...
dokumenty w ogniu
- pokryte elegancką cyrylicą
ściągaja tlen
avatar
jako miniaturki, to .. nawet .. nawet ..
© 2010-2016 by Creative Media
×