strona 1 z 1
AutorWitam Was
29 Mar 2025 o 21:07
Z ogromną radością i ekscytacją pragnę powitać Was.
Nazywam się Patryk Kowalski, mam 26 lat i pochodzę z małej wioski w sercu Polski, niedaleko urokliwego Przedborza. Choć moje życie zawodowe skupiło się na ekonomii, rachunkowości, administracji oraz fryzjerstwie, to prawdziwą pasją mojego serca zawsze byli ludzie i ich historie.

Jestem osobą empatyczną, uwielbiam słuchać, wspierać, pomagać i inspirować. To ludzie, ich emocje i przeżycia stanowią dla mnie niewyczerpane źródło inspiracji. Od niedawna sam zacznąłem pisać, a proces tworzenia wierszy stał się dla mnie nie tylko formą wyrazu, ale też podróżą w głąb siebie. Mam już cztery wiersze, które są pierwszymi krokami na tej literackiej ścieżce, ale czuję, że to dopiero początek!

Kocham muzykę i taniec, bo to one pozwalają mi wyrażać emocje bez słów. Tak samo kocham literaturę, która daje nam nieograniczone możliwości przenoszenia się w inne światy, przeżywania niezliczonych przygód i odkrywania siebie na nowo.

Cieszę się, że mogę być częścią tej społeczności i nie mogę się doczekać, by poznać Was, Wasze historie i twórczość. Mam nadzieję, że będziemy się nawzajem inspirować, wspierać i motywować do dalszego tworzenia.

Zapraszam do wspólnego odkrywania magii słowa!

Z serdecznymi pozdrowieniami,
Patryk Kowalski
30 Mar 2025 o 07:43
Co za Wejście Smoka! Woooow! Szok!

MŁODY CZŁOWIEKU, BĄDŹ NAM POZDROWIONY!

Już jesteś nasz!

W I T A M Y

z chlebem... i solą
30 Mar 2025 o 14:09
Witamy Cię, młody Kolego, w naszym przyjaznym gronie... co wcale nie oznacza, że się nie znamy na literaturze - Znamy się - i to dość dobrze. Czekamy na Twoje publikacje i Twoją życzliwą obecność pod naszymi tekstami.
31 Mar 2025 o 17:34
Halo, halo!

Autor się przywitał, dodał 2 teksty. I co? Nadal zablokowane.
---
"Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira
01 Kwi 2025 o 10:44
belino napisał:
Witamy Cię, młody Kolego, w naszym przyjaznym gronie... co wcale nie oznacza, że się nie znamy na literaturze - Znamy się - i to dość dobrze. Czekamy na Twoje publikacje i Twoją życzliwą obecność pod naszymi tekstami.

Szczególnie "belino" :p
---
Hellsichtige [Jasnowidząca]
02 Kwi 2025 o 17:14
Miło widzieć nową twarz na Publixo :)
strona 1 z 1
© 2010-2016 by Creative Media