Autor | Witam Was |
 | 29 Mar 2025 o 21:07 Z ogromną radością i ekscytacją pragnę powitać Was. Nazywam się Patryk Kowalski, mam 26 lat i pochodzę z małej wioski w sercu Polski, niedaleko urokliwego Przedborza. Choć moje życie zawodowe skupiło się na ekonomii, rachunkowości, administracji oraz fryzjerstwie, to prawdziwą pasją mojego serca zawsze byli ludzie i ich historie.
Jestem osobą empatyczną, uwielbiam słuchać, wspierać, pomagać i inspirować. To ludzie, ich emocje i przeżycia stanowią dla mnie niewyczerpane źródło inspiracji. Od niedawna sam zacznąłem pisać, a proces tworzenia wierszy stał się dla mnie nie tylko formą wyrazu, ale też podróżą w głąb siebie. Mam już cztery wiersze, które są pierwszymi krokami na tej literackiej ścieżce, ale czuję, że to dopiero początek!
Kocham muzykę i taniec, bo to one pozwalają mi wyrażać emocje bez słów. Tak samo kocham literaturę, która daje nam nieograniczone możliwości przenoszenia się w inne światy, przeżywania niezliczonych przygód i odkrywania siebie na nowo.
Cieszę się, że mogę być częścią tej społeczności i nie mogę się doczekać, by poznać Was, Wasze historie i twórczość. Mam nadzieję, że będziemy się nawzajem inspirować, wspierać i motywować do dalszego tworzenia.
Zapraszam do wspólnego odkrywania magii słowa!
Z serdecznymi pozdrowieniami, Patryk Kowalski | |
 | 30 Mar 2025 o 07:43 Co za Wejście Smoka! Woooow! Szok!
MŁODY CZŁOWIEKU, BĄDŹ NAM POZDROWIONY!
Już jesteś nasz!
W I T A M Y
z chlebem... i solą | |
 | 30 Mar 2025 o 14:09 Witamy Cię, młody Kolego, w naszym przyjaznym gronie... co wcale nie oznacza, że się nie znamy na literaturze - Znamy się - i to dość dobrze. Czekamy na Twoje publikacje i Twoją życzliwą obecność pod naszymi tekstami. | |
 | 31 Mar 2025 o 17:34 Halo, halo!
Autor się przywitał, dodał 2 teksty. I co? Nadal zablokowane.--- "Albo człowiek ma rację, albo się myli, albo jedno i drugie." - Charles Bukowski – Szmira | |
 | 01 Kwi 2025 o 10:44 belino napisał: Witamy Cię, młody Kolego, w naszym przyjaznym gronie... co wcale nie oznacza, że się nie znamy na literaturze - Znamy się - i to dość dobrze. Czekamy na Twoje publikacje i Twoją życzliwą obecność pod naszymi tekstami.
Szczególnie "belino" :p--- Hellsichtige [Jasnowidząca] | |
 | 02 Kwi 2025 o 17:14 Miło widzieć nową twarz na Publixo :) | |