strona 1 z 1
AutorRecenzje książek
08 Cze 2025 o 08:23
? Szukasz recenzji swojej książki, która będzie prawdziwa i napisana z sercem?
Cześć, jestem Marta – kocham książki całym sobą. Czytam od zawsze, piszę od lat – tworzę też własne wiersze, więc dobrze wiem, ile emocji i pracy kryje się za każdą stroną.

Jeśli potrzebujesz kogoś, kto z uważnością przeczyta Twoją książkę i napisze o niej szczerą, przemyślaną recenzję – chętnie pomogę.
Oferuję płatne recenzje (PDF, e-book lub papier), publikację w social mediach, a jeśli książka szczególnie mnie poruszy – mogę objąć ją patronatem lub przygotować coś dodatkowego.

Dla mnie każda historia to spotkanie – z człowiekiem, z myślą, z emocją. Jeśli chcesz, żebym to właśnie ja spotkała się z Twoją książką, po prostu napisz. Z radością ją poznam.
09 Cze 2025 o 21:25
My też możemy napisać recenzję jakiegoś Twojego tekstu! Nie tylko taką od serca (tyle to potrafi gimnazjalista!) ale przede wszystkim w oparciu o wiedzę i krytycznoliterackie doświadczenie
11 Cze 2025 o 15:49
Tu pisujemy, szanowna pani, recenzje za darmo! Sama jestem tzw. krytykiem literacki i od nikogo nie wzięłam ani grosza, chyba że było to kiedyś dawne zamówienie dokonane przez któreś z Wydawnictw.
A tak na marginesie: czy "uważność" jest słowem poprawnym? Moim skromnym zdaniem zatrąca mi ono radziecką "Prawdą".
---
Hellsichtige [Jasnowidząca]
strona 1 z 1
© 2010-2016 by Creative Media