Autor | Dodawanie zdjęć do wierszy |
 | 08 Wrz 2025 o 10:36 Tyle razy to już robiłam, a dziś mi się nie udaje. Chciałam wstawić wiersz związany z obrazem (ekfraza), ale nie udaje mi się umieścić w edycji "wstaw obrazek". Format jpg, wielkość nie przekracza 30 kB. Na pierwszym etapie obrazek zostaje załadowany i wstawiony, potem klikam na podgląd i widzę jego symbol, wracam do edycji i już go nie ma. Czy ktoś wie, jaki może być powód? | |
 | 09 Wrz 2025 o 19:03 To już co najmniej od miesiąca tak się dzieje .. Zasługa administracji. | |
 | 10 Wrz 2025 o 09:23 Dobromir, dzięki za odpowiedź. Pewnie jest bardzo mała nadzieja, że coś się zmieni. Szkoda, bo jakoś nie wyobrażam sobie mojego wiersza bez spojrzenia na obraz, który opisuje. | |
 | 10 Wrz 2025 o 10:15 Lilly, potwierdzam Dobromira. Miesiąc temu wstawiałem na profil moją nową książkę "W niebieskim mundurku i bez niego". Tekst wchodził, natomiast malutka fotka okładki (nawet kilka KB próbowałem) - nie. Dlatego mam tam tylko tekst, bez fotki. | |
 | 10 Wrz 2025 o 17:15 Można tutaj zastosować półśrodek / obejście, umieszczając adres obrazka (link) z bardzo prostej w obsłudze iv.pl (aplikacja darmowa do obróbki zdjęć). Mnie to się udaje .. Na przykład taki:  | |
 | 12 Wrz 2025 o 09:59 Czy ktoś zgłaszał to adminowi? Ja napisałam w poniedziałek także wiadomość, wczoraj Lotta dopytywała. | |
 | 12 Wrz 2025 o 21:58 Nie zgłaszałem. ...a gdzie jest dopytywanie o to ze strony Lotty? | |
 | 14 Wrz 2025 o 12:02 Lotta sprawiła, że możemy znowu wstawiać grafiki. Lotto, dziękuję. | |
 | 14 Wrz 2025 o 21:00 Sprawdziłęm - niestety, dalej nie mogę wstawić zdjęcia nowej książki. Wchodzi (tak, jak poprzednio) tylko sam tekst o książce. | |
 | 14 Wrz 2025 o 21:34 Sprawdź teraz, już powinno działać.--- Uwaga, admin. Kasuje wpisy, zanim zdążycie je wymyślić. | |
 | 15 Wrz 2025 o 11:03 @Lotta - tak, już działa. Wreszcie wstawiłem zdjęcie nowej książki. Dzięki i pozdrawiam :) | |