Przejdź do komentarzyhaiku roślinne
Tekst 6 z 23 ze zbioru: haiku
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2016-07-13
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń1824

róż petunii

ślimak na łodydze

prze wciąż do przodu


odgłosy lasu

samotna dziewanna

w cieniu drzew


odgłosy nocy

ścięty jaśmin przy ganku

wciąż jeszcze pachnie

  Spis treści zbioru
Komentarze (1)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Witaj,
bardzo przyzwoite wersy.
Podoba mi się zwłaszcza trzecie,
choć pozostałe dwa też niczego sobie.
© 2010-2016 by Creative Media
×