Go to commentstemat do czegos więcej niż wiersz
Text 2 of 12 from volume: po prostu
Author
Genrepoetry
Formepigram / limerick
Date added2011-08-25
Linguistic correctness
Text quality
Views4007

widział

uwierzył

i nie był nim ślepy los


szedł

dotarł

lecz była to ślepa uliczka


  Contents of volume
Comments (2)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
krótko,celnie,wszystko :):):)
avatar
W tle przekazu tej miniatury słynne "Veni, vidi, vici!" Juliusza Cezara

u nas znane jako wariacja

"Venimus, vidimus - Deus vicit!" Jana III Sobieskiego po victorii pod Wiedniem
© 2010-2016 by Creative Media