Go to commentsHaiku
Text 12 of 32 from volume: ja
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2018-03-22
Linguistic correctness
Text quality
Views1124

Haiku 1


nasze spojrzenie

odległe galaktyki

zamknięta furtka


Haiku 2


pamiętam bryzę

patrzyłaś jak na bursztyn

nie było pływów


Haiku 3


chciałaś tylko przejść

dźwięk rozchodzi się szybciej

echo klaksonu


Haiku 4


kurs językowy

milczymy w esperanto

rozumiemy się


  Contents of volume
Comments (2)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
znakomite, od razu po przeczytaniu pojawia się obraz.
avatar
dziękuję za czytanie ;)
© 2010-2016 by Creative Media