Go to commentsbanalny wierszyk z klimatem
Text 8 of 163 from volume: Powierszam tobie
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2018-03-30
Linguistic correctness
Text quality
Views1851

są takie myśli kawowe 

od których dzwonią filiżanki 

topnieją łyżeczki i chłód 

umyka przez komin 


są myśli - esencje 

których odczyn nieobojętny 

miesza się z uśmiechem 


aż wiosna drży z obawy 

przed gwałtownym ociepleniem 



  Contents of volume
Comments (13)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Klimacik jest, a banału nie dostrzegłem. Pozdrawiam
avatar
Bardzo ładny wiersz a puenta super :)
avatar
To bardzo cenny wiersz.
avatar
Tutaj nawet biel jest kawowa. Bardzo na tak.
avatar
"Myśli kawowe`
Super. Zaskakujesz.
avatar
Kochani, dziękuje Wam.
Luciusu, skoro nawet Tobie się tekst spodobał, to.... dziękuje w dwójnasób :)
avatar
Takie myśli docieplają nie tylko atmosferę, ale i wizerunek myślącego
avatar
Dziękuję, Emilio, za zajrzenie.
avatar
Piękny i jakoś dziwne zbieżny z fotografią.
Ciepło,urok,poezja...
Serdecznie:)))
avatar
Jejku, dziękuję :)
avatar
...na szczęście zimy, mamy byle jakie,
więc, nie zatopią roztopy...
avatar
Mam nadzieję, że zima ostra nie będzie (opał zaoszczędzę!) :)
Dzięki
avatar
Myślenie przeobraża myślącego z fazy beaujolai nouvau w Chateaux Margaux 1787
© 2010-2016 by Creative Media