Go to commentsBo życie jest wierszem pisanym na raty...
Text 173 of 213 from volume: międzyczas
Author
Genrepoetry
Formpoem / poetic tale
Date added2019-05-18
Linguistic correctness
- no ratings -
Text quality
- no ratings -
Views1414

Bo życie jest wierszem pisanym na raty,

obsesją wspomnień w zwyczajnych marzeniach.

Jak buty w sieni stłoczone przed drogą,

którym ktoś nagle sznurówki pozmieniał...

  Contents of volume
Comments (2)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Piękna całość...refleksja nad życiem, miłością ...
Z wielkim podobaniem :)
avatar
Podziękował i dygnął nóżką. :)
© 2010-2016 by Creative Media