Go to commentsnie czytaj tego wiersza
Text 39 of 118 from volume: bo we mnie jest rock
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2020-06-14
Linguistic correctness
Text quality
Views1285

dość bzdur

wytartych teksasów bandamek

czarnych skór


dość ściszonej muzyki

wszystko na full

niech wali po ścianach stare wredne babsko


na melinach zapach zupy na kościach

ostatni gasi światło

nigdy nie zapłonie płomień


przy skalniaku w półmroku

ściskam flaszkę patykiem pisane

dobroć z naszych jabłek


muzyka cykad żaby słabe

ciepła woda każdego szkoda

zbudujmy im żłobek tuż przy autostradzie

dziewczyny między klientami

zabawią  żabę inaczej


  Contents of volume
Comments (3)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
"Dobre" dlatego, że stosunkowo mało pomysłowe ;)

Życzliwie :)
avatar
A jednak przeczytałem i co mi zrobisz dzielny autorze?
Teno powinno być z uwagi na czasy bardziej siarczyste i wielopłaszczyznowe w spostrzeżeniach, ale i tak gratuluję!
avatar
Dziękuję za odwiedziny tekst wiersza będzie poprawiony. Niektóre frazy są zbędne. Zrobię cos dobrego:)


Pozdrawiam:)
© 2010-2016 by Creative Media