Go to commentshaiku na święto zmarłych
Text 117 of 164 from volume: Powierszam tobie
Author
Genrepoetry
Formpoem / poetic tale
Date added2021-10-31
Linguistic correctness
Text quality
Views630

nagie gałęzie -

płaczki nad pustym grobem

szukają znicza



jak aureola

łuna ponad cmentarzem

pod - wszyscy święci










  Contents of volume
Comments (1)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Dopiero święta ziemia nas wszystkich przyjmie, pogodzi - i uciszy
© 2010-2016 by Creative Media