Go to commentspoeta malarzem słów
Text 12 of 25 from volume: blues nocą
Author
Genrepoetry
Formpoem / poetic tale
Date added2022-09-22
Linguistic correctness
- no ratings -
Text quality
- no ratings -
Views474

malarzem słów na papierze

kilka dobrych myśli zamyka świat

w ramach czasu na sztalugach płótno

płonie wiersz stworzony obraz

znany świat kilku przyjaciół

karmą są zmiany są dni

nieznane daty nieznane twarze

omijam mijają mnie na ulicy

na alejkach w parku

po imieniu nazywam gołębie i łzy

  Contents of volume
Comments (0)
ratings: linguistic correctness / text quality
no comments yet
© 2010-2016 by Creative Media