| Temat: Zapytam, odpowiem szczerze (98) | |
15 Cze 2011 o 22:39 Pytanie!Kogo ze sławnych osób chciałbyś/chciałabyś poznać? | |
| /konto usunięte/ | 15 Cze 2011 o 22:39 Oj, spóźniłam się. Ale nie było nowego pytania ;) |
| /konto usunięte/ | 15 Cze 2011 o 22:38 Ostatnio - Internet. Stanowczo za dużo tu siedzę.Ale największym nałogiem jest rzecz jasna mój chłopiec ;) Rzecz, z której jesteś dumny/a? |
15 Cze 2011 o 22:38 Jeśli można być uzależnionym od drugiej osoby, to ja zdecydowanie jestem. I pewnie pomyślicie o jakiejś miłości? Zaskoczę was... Jestem uzależniony od siostry. Ona gotuje, sprząta i płaci za czynsz. Więcej nałogów nie mam. | |
15 Cze 2011 o 22:35 Mantrę? "Co mnie nie zabije..."Nie pamiętam ostatniego snu. Masz jakieś nałogi (w domyśle: jakie)? | |
15 Cze 2011 o 22:22 jestem urzędnikiemO czym ostatnio śniłeś/aś? | |
15 Cze 2011 o 22:22 Żeby za dużo nie zdradzić, a powiedzieć szczerze... :)Na co dzień dbam o małe rynki europejskie. Czechy, Węgry... I bagatelo - Rosję :) Co noc staram się tańczyć w clubach. Czy masz swoją mantrę i jaka ona jest? | |
15 Cze 2011 o 21:54 Oprócz mojego pokoju... miejsce gdzie spaceruję. Mało osób tamtędy przechadza, a że wokół jest las (i wiele krwiopijców)... ;)Czym się zajmujesz na co dzień? | |
15 Cze 2011 o 21:51 błękitnyTwoje ulubione miejsce w mieście/okolicy, w której mieszkasz | |
15 Cze 2011 o 21:50 Podziemny krągTwoje ulubione miejsce w mieście/okolicy, w której mieszkasz | |
15 Cze 2011 o 21:49 Requiem dla snu Jaki jest Twój ulubiony kolor? | |
15 Cze 2011 o 21:42 IAMX Zdecydowanie. Kocham ich brzmienie, kocham wokal, kocham słowa i wolność jaką ze sobą niosą. Szczerze polecam. A po nich jest jeszcze wiele, wiele innych. Lecąc tym samym nurtem... Jaki jest twój ulubiony film? | |
| Temat: Elektroniczna gazetka (74) | |
| /konto usunięte/ | 15 Cze 2011 o 21:27 Dzięki. Już ją umieściłam na pierwszej stronie i u góry każdej w nagłówku, ale jeśli uda się to jeszcze dopieścić - łatwo da się podmienić. Zaraz podeślę ;) |
15 Cze 2011 o 21:24 Yyy... Hip hop/rap, reggae, rock, czasami pop, zdarza się, że "lekki" metal, chociaż w tym to jestem wybredna, bo ja niestety odróżniam darcie się w wniebogłosy a śpiew. Ulubiony zespół/wokalista? | |
15 Cze 2011 o 21:22 Popieram poprzednika. 2 jest świetna. | |
15 Cze 2011 o 21:18 Nie pijam herbaty. Wolę wodęBory Tucholskie, przepiękne miejsce. I może wybiorę się jednak do tej Wenecji :) Jakiej muzyki słuchasz? | |
| Temat: Strona 123, zdanie 5 (14) | |
15 Cze 2011 o 21:13 "Oh, but it is. I don't belong anymore in the Talamasca. I'm not even sure I trust in any longer, or believe in its aims."The tale of the Body Thief" Anne Rice | |
15 Cze 2011 o 21:07 Drugie jest świetne. Jak na "niewiele wspólnego" z grafiką poradziłaś sobie, jak profesjonalistka :)Jeśli chcesz mogę się nim jeszcze trochę pobawić i zobaczymy co z tego wyjdzie. Prześlij mi tylko proszę plik w formacie, który będę mógł otworzyć dla Corela lub photoshopa, byleby nie był jpg. Na adres mojej siostry, która się pewnie z Tobą dzisiaj kontaktowała: aleksandra.swiderska@gmail.com | |
| /konto usunięte/ | 15 Cze 2011 o 21:02 Póki co sama wykonałam dwa loga, skoro nikt się do tego nie kwapi ;P Niestety z grafiką nie mam nic wspólnego, więc są skromne, ale może na początek starczy. Chyba, że ktoś jeszcze chce się wykazać?Które lepsze i czy w ogóle się nadają? wiem, że pewne literki może nie są mega czytelne, ale już nie wiedziałam co z tym zrobić ;) |
15 Cze 2011 o 20:59 To ładnie brzmi... I pewnie kiedyś odpowiedziałabym, że wierzę. Czas jednak zweryfikował moje idealistyczne podejście. Można się zakochać od pierwszego wejrzenia. Ale miłość to coś więcej. Miłość to chęć bycia razem. To fundament. Beton! To takie dojrzałe podejście. Jak to ostatnio napisałam: "Zakochani nacechowani są zauroczeniem, stąd ta dalekowzroczność. Jednak to miłość zakłada soczewki i przybliża człowieka do człowieka."Ulubiona książka: Ewangelia wg. Piłata. Jaką herbatę pijasz najczęściej? | |