Temat: Czego aktualnie słuchasz? (34)
16 Cze 2011 o 22:01
Zgubiłem gdzieś link...

link
Temat: Zapytam, odpowiem szczerze (98)
16 Cze 2011 o 22:00
Jest jedna taka, o której nie wolno głośno mówić.

Na równi z pisaniem jest fotografia i grafika komputerowa. W sumie to takie malowanie, w którym nie potrzebujesz narzędzi :)

Czy jesteś przesądny/przesądna?
Temat: Elektroniczna gazetka (74)
16 Cze 2011 o 21:50
Za pozwoleniem keskese87 i dzięki jej przesłanym materiałom, trochę popracowałem nad logiem i wyszło coś, co mogłoby być nagłówkiem, jednocześnie logo zostawiając w oryginalnej postaci. Zresztą sami oceńcie...

Dodam tylko, że wszystko w tej grafice może być dowolnie modyfikowane i zmieniane :) Wystarczy tylko powiedzieć.

link
16 Cze 2011 o 21:21
Kiedyś lubiłam malować. Teraz jednak nie mam... przyrządów i chyba talentu też. Ponadto uwielbiam zagłębiać się w książki. I mogę godzinami nic nie robić i słuchać jednego utworu. Muzyka to część mojego życia.

A Ty? Jakie masz pasje?
16 Cze 2011 o 21:09
Pozwoliłem odejść osobie, którą kocham.

Jakie są Twoje pasie, oprócz pisania?
16 Cze 2011 o 21:06
S.H.E.

IAMX

Na uspokojenie...
16 Cze 2011 o 19:31
Byłbym zapomniał,

gorąco polecam wspaniałe wiersze, naszej nowej poetki o nicku
"mojawyspa". Nie chwaląc się, to moje odkrycie i moja wina, że publikuje u nas :)

Serdeczności
16 Cze 2011 o 19:04
Chylę czoła przed keskese87. Są jeszcze idealiści na tym zmaterializowanym świecie :) Dobrowolna praca społeczna z takim zapałem - niewiarygodne, a zarazem prawdziwe :)

Do rzeczy:

Proszę nie dotykać drugiego loga, jest perfekcyjne.
Masz talent dziewczyno :)

Fb strzał w dziesiątkę. Będziemy cząstką miliardowego giganta :)

Moje wiersze w @trament-owej gazetce!? Aspidistra, sprawiłaś
że odjęło mi mowę! Spokojnie, tylko na chwilę :)
To dla mnie wielka frajda i wyróżnienie. Jako, że temat o kobietach, całkowicie zdaję się na gust aspidistry.
Zgadzam się na wszystko co wybierze.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich (już zaangażowanych dawców i twórców, oraz tych nieśmiałych), którzy nie obawiają się odpowiedzialności rodzicielskiej za naszego pierworodnego (@trament), lub pierworodną (gazetkę). Płeć nie gra roli, najważniejsze żeby było silne i zdrowe :)
Temat: Komentarze (9)
16 Cze 2011 o 18:08
Już wszystko OK. Dzięki :)
Temat: Pora na mnie:-). Witam wszystkich uczestników. (12)
16 Cze 2011 o 17:44
Wchodzę nieśmiało, rozglądam się po utworach a sama nie mam śmiałości dodać swojego. Czasem skomentuję, dodam otuchy.
Bywam na portalu pisarskim, tylko tam mają inne zainteresowania związane z treścią. Wampirki, kryminałki mnie nie bawią:-).Piszę powieść obyczajową, tzw. babskie czytadło. Pozdrawiam serdecznie:-).
Temat: Strona 123, zdanie 5 (14)
16 Cze 2011 o 16:51
"Od kilku dni obserwują Pana bystre oczy Pigmejów, którzy raz po raz przysyłali gońców do obozu, by tu zdecydować o pańskim losie."
Kazimierz Nowak Rowerem i pieszo przez czarny ląd Listy z podróży afrykańskiej z lat 1931-1936
16 Cze 2011 o 16:43
Lacme
link
16 Cze 2011 o 16:38
Nie. Chciałabym, ale robi mi się słabo na widok krwi. Za to jestem zapisana w banku dawców szpiku.

Najgłupsza rzecz jaką zrobiłeś/aś
16 Cze 2011 o 12:42
Konto już jest:
link

Na razie gołe, ale już niedługo się zapełni :-)
16 Cze 2011 o 11:44
link
PLATEAU - Najbardziej
16 Cze 2011 o 11:43
Podczas, gdy nasz wścibski nochal wertuje stronice różnych portali, w tle... Właśnie. W tle słychać muzykę.

Czego aktualnie słuchasz?
Linki. Fragmenty tekstów. Tytuły piosenek.
Poleć. Pochwal się. Odkryj cząstkę siebie.
16 Cze 2011 o 11:41
Uciec. Z domu, z życia. Oderwać się. Nie mówiąc dokąd jadę.

Oddajesz krew?
Temat: Komentarze (9)
16 Cze 2011 o 09:06
Oj, przeoczenie. Faktycznie została blokada dla autorów. Już powinno działać.
16 Cze 2011 o 08:47
Dobry pomysl. Zalozyc tam konto dla gazetki itd, pozniej przejrze mozliwosci fb i postaram sie cos takiego zrobic. Robilam juz dla ksiazki, wiec pewnie bedzie podobnie.
16 Cze 2011 o 06:48
Wlaczam sie do dyskusji. Wczesniej tylko czytalam. "Dwojka" jest swietna. I wogle super pomysl z ta gazetka. Mysle, jak ja rozpropagowac i pierwsze co mi wpadlo do glowy, to oczywiscie Facebook, bo gdziez indziej mozna zdobyc tylu czytelnikow? Zapewne wiekszosc ma profile na "fejsie", wiec nawet mozna by bylo taka gazetke wrzucac na swoj profil :)
Co wy na to?
© 2010-2016 by Creative Media