Go to commentsLancome: Poeme
Text 4 of 51 from volume: Światy Równoległe
Author
Genrepoetry
Formpoem / poetic tale
Date added2015-11-01
Linguistic correctness
Text quality
Views2969

Tam gdzie pulsu źródełko

currara z wanilią -


mimo że ty podobnych perfum

jak przebojowych kobiet

nie znosisz -

- - - - - - - - - - - - - - - -

Lecz przecież ciebie tu nie ma

i tobą świeci jedynie humus

w wieczory babiego lata

gdy ja - muszę być mocna


Dlatego pozostał mi

Lancome`a: Poemat -

narkotyczny niby twa miłość -


zapach. Palące łzy


  Contents of volume
Comments (4)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
jakże wielka tęsknota i jakże pięknie opisana. znakomicie. pięknie :-) pozdrawiam, aż sam zatęskniłem :-)
avatar
Pięknie befano,komentarz tu zbędny . Pozdrawiam :)
avatar
Malowane słowem:)
avatar
Piękny zmysłowy utwór,wiele mówiący o uczuciu waniliowym.
© 2010-2016 by Creative Media