Go to commentswiersze
Text 179 of 255 from volume: stopniowo
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2015-12-13
Linguistic correctness
Text quality
Views1783

na zamyślenie

co spotkają się jak dwa koguty

na teraz i potem przetrawiony smutek

miłość co całuje a potem odchodzi

ciasto drożdżowe z zakalcem

zapomniane róże które zdziczały w ogrodzie

w parny dzień kąśliwe jak pszczoły

czarny humor z angielskiej komedii

powiew i szept deszczu

co wypełni ciszę jak stary przyjaciel



  Contents of volume
Comments (1)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Jakie mogą być wiersze?

(patrz tytuł)

Wyliczanka, zawarta w utworze, nie zamyka listy odpowiedzi - ona ją otwiera
© 2010-2016 by Creative Media