Go to commentshaiku roślinne
Text 6 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2016-07-13
Linguistic correctness
- no ratings -
Text quality
- no ratings -
Views1823

róż petunii

ślimak na łodydze

prze wciąż do przodu


odgłosy lasu

samotna dziewanna

w cieniu drzew


odgłosy nocy

ścięty jaśmin przy ganku

wciąż jeszcze pachnie

  Contents of volume
Comments (1)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Witaj,
bardzo przyzwoite wersy.
Podoba mi się zwłaszcza trzecie,
choć pozostałe dwa też niczego sobie.
© 2010-2016 by Creative Media