Go to commentshaiku roślinne...
Text 7 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2016-07-16
Linguistic correctness
Text quality
Views1352

fiolet floksów

sroka w cieniu pod kępą

niepokoi psa


róż pelargonii

w doniczce na oknie

spoczął kot


róż dalii

na pędzie huśta się

para wróbli

  Contents of volume
Comments (4)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Idyllicznie-domowe :)

:)))
avatar
lubię haiku za klimat. Lubie obserwować przyrodę i wtedy piszę...
avatar
Myślimy podobnie :)))
avatar
A tak swoją drogą to mogłybyście na facetów popatrzeć ;)
© 2010-2016 by Creative Media