Go to commentsdeszczowe haiku
Text 10 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2016-09-08
Linguistic correctness
Text quality
Views1786

burza z deszczem

w świetle błyskawicy

samotny świątek


tuja w deszczu

pajęczyna w gałęziach

pełna płatków róż


brzoza w deszczu

pierwsze złote liście

suną w kałuży

  Contents of volume
Comments (1)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Trzy x trzy = szóstka z plusem!
© 2010-2016 by Creative Media