Przejdź do komentarzydeszczowe haiku
Tekst 10 z 23 ze zbioru: haiku
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2016-09-08
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1787

burza z deszczem

w świetle błyskawicy

samotny świątek


tuja w deszczu

pajęczyna w gałęziach

pełna płatków róż


brzoza w deszczu

pierwsze złote liście

suną w kałuży

  Spis treści zbioru
Komentarze (1)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Trzy x trzy = szóstka z plusem!
© 2010-2016 by Creative Media
×