Go to commentsHaiku z marcinkami
Text 14 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2016-10-04
Linguistic correctness
Text quality
Views1934

fiolet marcinków

pod kępą przy płocie

pyszczek jeża


biel marcinków

pod kępą przy ganku

wygrzewa się kot


wieczór w deszczu

wilgotne marcinki

w twoich dłoniach

  Contents of volume
Comments (4)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Nie znam się na haiku, ale wiersz jest ładny.
avatar
Bardzo dobre haiku. Pozdrawiam. ;)
avatar
Dziękuję...... :)
avatar
Po prostu-podoba się.
© 2010-2016 by Creative Media