Go to commentshaiku z winobluszczem
Text 13 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2016-10-03
Linguistic correctness
Text quality
Views1774

winobluszcz przy drzwiach

pierwsze czerwone liście

w twojej dłoni


czerwień liści

winobluszcz przy domu

zagląda w okna


szkarłat liści

winobluszcz przy płocie

drży na wietrze

  Contents of volume
Comments (3)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Miniaturki przeczytane z wielkim podobaniem :)

:)))
avatar
Świetne haiku. :)
avatar
Dziękuję.....:)
© 2010-2016 by Creative Media