Przejdź do komentarzyhaiku z winobluszczem
Tekst 13 z 23 ze zbioru: haiku
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2016-10-03
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1767

winobluszcz przy drzwiach

pierwsze czerwone liście

w twojej dłoni


czerwień liści

winobluszcz przy domu

zagląda w okna


szkarłat liści

winobluszcz przy płocie

drży na wietrze

  Spis treści zbioru
Komentarze (3)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Miniaturki przeczytane z wielkim podobaniem :)

:)))
avatar
Świetne haiku. :)
avatar
Dziękuję.....:)
© 2010-2016 by Creative Media
×