Go to commentsJsienne haiku 1
Text 18 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2017-10-07
Linguistic correctness
Text quality
Views1487

wierzba płacząca

zrzuca Liście za liśćmi

szum strumienia


schyłek jesieni

winobluszcz przy pergoli

wciąż czerwony


plama słońca

szron na liściach dziewanny

jeszcze nie stopniał


  Contents of volume
Comments (2)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
Piękne haiku zatrzymujące chwilę i ten impresjonizm kupuję...
avatar
Dziękuję:)))
© 2010-2016 by Creative Media