Go to commentsJsienne haiku
Text 17 of 23 from volume: haiku
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2017-10-06
Linguistic correctness
Text quality
Views1507

sen nie nadchodzi

klangor dzikich gęsi

trwa i trwa


zagajnik w słońcu

między liściem a liściem

brąz podgrzybka


biel marcinków

miedzy kępami w cieniu

pyszczek jeża

  Contents of volume
Comments (2)
ratings: linguistic correctness / text quality
avatar
araksol, super te Twoje haiku. Bajka
avatar
Haiku:

Czytasz
Widzisz
Już zapomniałeś co
© 2010-2016 by Creative Media