Przejdź do komentarzyJsienne haiku
Tekst 17 z 23 ze zbioru: haiku
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2017-10-06
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1518

sen nie nadchodzi

klangor dzikich gęsi

trwa i trwa


zagajnik w słońcu

między liściem a liściem

brąz podgrzybka


biel marcinków

miedzy kępami w cieniu

pyszczek jeża

  Spis treści zbioru
Komentarze (2)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
araksol, super te Twoje haiku. Bajka
avatar
Haiku:

Czytasz
Widzisz
Już zapomniałeś co
© 2010-2016 by Creative Media
×