Go to commentsnie czytaj tego wiersza (nowa odsłona)
Text 77 of 118 from volume: bo we mnie jest rock
Author
Genrepoetry
Formblank verse
Date added2021-09-05
Linguistic correctness
- no ratings -
Text quality
- no ratings -
Views845

dość bzdur

wytartych teksasów bandamek

czarnych skór


dość

ściszonej muzyki

dzisiaj na full

niech wali po ścianach

stare wredne babsko


na melinach zapach

ostatni gasi światło

nigdy nie zapłonie płomień


na ławce w półmroku

ściskam patykiem pisane

dobroć z sandomierskich jabłek


muzyka cykad

ciepła woda każdego szkoda

zbudujmy tuż przy autostradzie

dziewczyny między klientami

zabawią inaczej


  Contents of volume
Comments (0)
ratings: linguistic correctness / text quality
no comments yet
© 2010-2016 by Creative Media