Przejdź do komentarzynie czytaj tego wiersza (nowa odsłona)
Tekst 77 z 118 ze zbioru: bo we mnie jest rock
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2021-09-05
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń837

dość bzdur

wytartych teksasów bandamek

czarnych skór


dość

ściszonej muzyki

dzisiaj na full

niech wali po ścianach

stare wredne babsko


na melinach zapach

ostatni gasi światło

nigdy nie zapłonie płomień


na ławce w półmroku

ściskam patykiem pisane

dobroć z sandomierskich jabłek


muzyka cykad

ciepła woda każdego szkoda

zbudujmy tuż przy autostradzie

dziewczyny między klientami

zabawią inaczej


  Spis treści zbioru
Komentarze (0)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
brak komentarzy
© 2010-2016 by Creative Media
×