Go to comments- było i .. się zmyło (haiku ..?)
Text 74 of 254 from volume: okolicznościowe
Author
Genreprose poetry
Formblank verse
Date added2021-12-16
Linguistic correctness
- no ratings -
Text quality
- no ratings -
Views852

*

przedwczesna zima

- jednodniowy bałwanek

zaczyna topnieć


**

mglisty poranek

z zapachami zgnilizny

- powrót jesieni


***

bezlistne drzewa

dopełnieniem szarości

- siąpiąca mżawka

.

https://iv.pl/images/a2f9203e400979efd8eb237d07e98e3d.jpg

  Contents of volume
Comments (0)
ratings: linguistic correctness / text quality
no comments yet
© 2010-2016 by Creative Media