Przejdź do komentarzy- było i .. się zmyło (haiku ..?)
Tekst 74 z 254 ze zbioru: okolicznościowe
Autor
Gatunekproza poetycka
Formawiersz biały
Data dodania2021-12-16
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń845

*

przedwczesna zima

- jednodniowy bałwanek

zaczyna topnieć


**

mglisty poranek

z zapachami zgnilizny

- powrót jesieni


***

bezlistne drzewa

dopełnieniem szarości

- siąpiąca mżawka

.

https://iv.pl/images/a2f9203e400979efd8eb237d07e98e3d.jpg

  Spis treści zbioru
Komentarze (0)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
brak komentarzy
© 2010-2016 by Creative Media
×