| Temat: Witam (6) | |
05 Cze 2018 o 21:56 Ta melodia kojarzy mi się nieodmiennie z jednym zdarzeniem: był to 31 maj 2012 roku, pogoda jak w opisanej miniaturze: a ja na dziedzińcu wielickiego Zamku Żupnego słuchałam koncertu w wykonaniu Artystów z Ameryki Południowej. Wtedy też, pod impulsem owej chwili, zapisałam na odwrocie biletu wstępu wyżej zacytowany tekst :) Serdecznie :) | |
| Temat: 'moja muzyka' (343) | |
| /konto usunięte/ | 05 Cze 2018 o 17:39 niezmiennie pani Halinkaa w wolnej chwili |
| no user | 05 Cze 2018 o 16:47 Tak, zapraszam do forum pt."moja muzyka"...tam gramy. |
| /konto usunięte/ | 05 Cze 2018 o 16:42 Relaks dla duszy w przepięknym wykonaniu |
| no user | 05 Cze 2018 o 16:17 Witam,miłego pobytu na Publixo. Muzyka piękna. |
| no user | 05 Cze 2018 o 14:38 Jej Portret - Bogusław Mec.Irena Jarocka - Wymyśliłam Cię |
| /konto usunięte/ | 05 Cze 2018 o 13:08 |
04 Cze 2018 o 21:46 Mika Urbaniak - In My Dreamsbye bye :) do jutra :) | |
| no user | 04 Cze 2018 o 19:58 Andrzej Rosiewicz "Pytasz mnie"Malèna - Ennio Morricone, Monica Bellucci, Giuseppe Tornatore |
| no user | 04 Cze 2018 o 15:29 Zatańcz ze mnąGuadalupe Pineda - Historia De Un Amor Frank Sinatra-Killing me softly Sabrina - Isn´t it Romantic? Frank Sinatra Blue Moon |
04 Cze 2018 o 14:41 Anna Maria Jopek - Ale jestem | |
| no user | 04 Cze 2018 o 11:38 Nana Mouskouri - Guten Morgen SonnenscheinMarquess - Kurzclip QUE SERA (Album: FAVORITAS) |
| /konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 14:05 wspaniały Yanni i jego orkiestra |
| no user | 01 Cze 2018 o 13:46 Zorba The Greek Dance By the Greek Orchestra Emmetron Music HD |
| Temat: LOTTO! BARDZO WAŻNE! (17) | |
| /konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 12:30 leobo jak ja nie wytrzymam ... poczytaj sobie z łaski swojej tutaj i dajcie mi wszyscy święty spokój poza tym są jeszcze inne paragrafy ale nie chce mi się już tłumaczyć |
01 Cze 2018 o 12:09 No nie, nie wytrzymałem.cyt. "ochrona praw autorskich polega na odpowiedzialności prawnej za zamieszczone treści". Za Wikipedią, bo mi się nie chce. Prawo autorskie ang. ©) – dyscyplina prawa cywilnego, zespół norm prawnych wchodzących w skład prawa własności intelektualnej, a także ogół praw przysługujących autorowi utworu (lub innemu uprawnionemu podmiotowi) upoważniających go do decydowania o eksploatacji utworu i czerpaniu z niej korzyści finansowych. Gdzie tu o treści dzieła??? W paragrafie 22? | |
| /konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 11:41 gdzie ty widzisz w mojej wypowiedzi słowo TYLKO ? |
| /konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 11:40 piorkozamiast truć tu innych swoją niewiedzą prawniczą porozmawiaj sobie z jakimś prawnikiem może ci wreszcie wytłumaczy ,że ochrona praw autorskich polega głównie na odpowiedzialności prawnej za zamieszczane treści jak zamieszczasz swoje treści jesteś OK jak cudze bez podania autora -naruszasz prawo jak obrażasz ad personam użytkownika - naruszasz prawo prawo autorskie chroni bowiem twoje treści ale także inne zamieszczone przez ciebie |
01 Cze 2018 o 11:31 LOTTO, czy TY to czytasz?!Arsene napisał,komentarz z godz. 11:09 "Oczywiście,że rację ma pani Lotta. Ja nie twierdziłem i nie twierdzę ,że że przytoczony punkt odnosi się TYLKO do praw autorskich, a nie wszelkich zamieszczonych w serwisie treści." ----------- po czym już w następnym zdaniu znowu pier... pisze o ochronie (TYLKO) praw autorskich, a nie ODPOWIEDZIALNOŚCI PRAWNEJ ZA TREŚCI ZAMIESZCZANE W SERWISIE: ------------------------- "Prawo autorskie chroni bowiem nic innego jak właśnie wszelkie treści a w tym przypadku nasze utwory,wpisy, posty i komentarze." ---------------------------- :D :D :D :D :D dom wariatów, czy prowokacja? . | |
| /konto usunięte/ | 01 Cze 2018 o 11:20 pani Lotta pisze jasno i przejrzyście :,,Autor odpowiada za KAŻDY rodzaj naruszenia prawa lub dóbr osobistych swoim tekstem. ,, za każdy rodzaj naruszenia prawa Każdy rodzaj piorko |