Temat: Pytanie (3)
31 Lip 2014 o 11:54
Jak długo czeka się na zgodę administratora na publikację tekstu na portalu. Mój jest ciągle zablokowany i nie wiem z jakiego powodu.
Temat: Witam... (3)
10 Lip 2014 o 11:21
vailet5 napisał:
Uważam,że nawet amatorzy mogą Ci pomóc w krytyce tekstów.
Chętnie przeczytam twoje teksty.

I ja również
Temat: Witam cieplutko :) (1)
08 Lip 2014 o 21:21
Witam wszystkich!
Cieszę się, że taki portal jak ten znalazł się w wyszukiwarce! Bardzo lubię czytać - ze względu na mój zawód, jednak teraz pomyślałam sobie, że mogłabym coś skrobnąć od czasu do czasu... Kto wie? Może akurat jakieś mądre myśli plączą mi się po głowie i szukają ujścia na światło dzienne?
Liczę na Waszą pomoc, wsparcie i oczywiście mobilizującą krytykę tekstów...
Pozdrawiam!!
Temat: Cześć! (2)
08 Lip 2014 o 12:39
Verroni napisał:
Na imię mi Weronika. Mam 16 lat. Od 4 lat prowadzę forum literackie www.napiszemy.fora.pl :). Pisaniem zajmuję się od zawsze, ledwo nauczyłam się pisać to snułam jakieś opowiastki. Od pewnego czasu mam przerwę. Nie piszę nic - brak czasu i weny. Mam nadzieję, że na tym portalu, znajdę mnóstwo inspiracji i energii do tworzenia.

Mam nadzieję, że powrócisz do pisania.
Temat: Czesc wszystkim (5)
08 Lip 2014 o 12:31
mexicana napisał:
Znalazlam ten forum przez google, poniewaz szukalam temat o tym "jak napisac ksiazke". Juz dawno mam w swej glowie rozne opowiesci to i dla doroslych, i mmniejszych :) no tylko teraz postanowilam ich napisac, wydac.

Powodzenia wszystkim i do zobaczenia ;)

Ja tak samo trafiłam na tą stronę :-).
Temat: Tak na początek (4)
08 Lip 2014 o 12:27
Ja właśnie chodzę do gimnazjum ,piszę już od 5 klasy i dużo czytam. Nie którzy uważają ,że przeczytałam całą bibliotekę :-)
Temat: Uwagi o tekstach (3)
08 Lip 2014 o 12:22
zareba napisał:
Co do interpunkcji, to wolę o tym nie dyskutować ale mimo tego będę się upierać, że przed "że" przecinek stawia się. Też sama mam z tym problem.
Temat: Jak usunąć konto w Publixo? (2)
08 Lip 2014 o 12:21
Konto usuwa administracja serwisu na prośbę użytkownika. Jeśli to ostateczna decyzja, proszę o zgłoszenie przez nasz formularz kontaktowy. Proszę pamiętać, że usunięcie konta jest nieodwracalne.
Temat: Witam (8)
08 Lip 2014 o 12:19
konwalia napisał:
Witam serdecznie

Pisanie traktuję jako formę ucieczki od codzienności. Potrafi wciągnąć, ale czasem wywołuje ból niemocy. Chciałabym pokazać swoje teksty na portalu literackim. Nie wiem, czy się spodobają czytelnikom.
Liczę, że zagoszczę tutaj na dłużej.

Czuję to samo co ty .
Temat: Jak usunąć konto w Publixo? (2)
07 Lip 2014 o 17:27
Jak wyżej.
Temat: Sortowanie tekstów, SoundCloud 'Embed code' (6)
02 Lip 2014 o 12:01
Zrozumialej powiedziawszy, nowe utwory nie lądują (niestety)na końcu. Wybierają sobie przypadkowe miejsca, które trzeba mozolnie (przy długiej liście)odszukiwać.

Jak się ma sprawa "Code" z YouTube?
Przesłałem Ci dwa przykłady na priv.

Serdeczności
29 Cze 2014 o 15:04
Tu akurat nie u nas się "zepsuło". SoundCloud wprowadził zmiany u siebie, Trzeba wkleić zawartość pola "Code & preview" z zakładki "Embed", a nie jak dotychczas z okienka "Share".

Co do sortowania, to istnieje możliwość samodzielnego ustalania kolejności przez użytkowników (zakładka "moje utwory", strzałki zielona i czerwona po lewej stronie każdego tytułu). Domyślnie nowe utwory lądują na końcu.

Nie wprowadzamy innego porządkowania, bo często w zbiorze istotna jest kolejność (np. rozdziały powieści) i nieopatrzne ustawienie alfabetycznie mogłoby komuś rozwalić cały zbiór.

Jeśli jest jakiś problem, to proszę o dokładniejsze opisanie, bo uwaga o lotniskach nie do końca jest dla mnie jasna :-)
29 Cze 2014 o 14:12
"Embed code" nadal nie funkcjonuje, czy jest jakaś nadzieja?
Temat: Prośba o wypełnienie ankiety z zakresu 'tanatoturystyki' (2)
19 Cze 2014 o 21:15
Niestety, choć bardzo chciałabym pomóc, niewiele mam tu do powiedzenia. Ty potrzebujesz ludzi, którzy się interesują tą tematyką, prawda?
Temat: Sortowanie tekstów, SoundCloud 'Embed code' (6)
16 Cze 2014 o 12:32
Będzie przejrzane, co tam się dzieje. Proszę o cierpliwość.
Cały serwis jest świeżutko po przeprowadzce na nowiutki, pachnący świeżością serwer :-) Mogą się jeszcze przytrafiać pojedyncze usterki.
13 Cze 2014 o 16:10
Hallo lotto,

czy nie udałoby się wprowadzić sortowania tekstów (wg. daty lub alfabetycznie) w rubryce "Moje utwory" => "Zawartość zbioru".

Prawdopodobnie moja lista jest już zbyt długa i kolejne wierszydła lądują na prywatnych lotniskach, które trudno odszukać :)

Mam problemy z wrzuceniem "Embed code", co nigdy mi się nie zdarzało. Czyżby coś się zmieniło?

Byłbym wdzięczny za radę i czyny :)
Temat: Prośba o wypełnienie ankiety z zakresu 'tanatoturystyki' (2)
11 Cze 2014 o 07:24
Witam Was serdecznie. Uzupełnicie dla mnie ankietę? Potrzebuję wyników badań na temat zjawiska tanatoturystyki-dark turism, brack turism (turystyki w przestrzeni śmierci) do pracy dyplomowej.

Będę wdzięczna jeśli u siebie w domu zachęcicie też rodzinę lub znajomych z internetu :)
Temat: Dziwna blokada (2)
05 Cze 2014 o 05:01
Dziękuję bardzo. Już wszystko jest w porządku.
04 Cze 2014 o 16:08
Informuję Szanowną Lottę, ale pozostałych Użytkowników również, że od godzin wieczornych dnia wczorajszego, czyli 3 czerwca 2014 roku, spotykam się z dziwną blokadą możliwości funkcjonowania na portalu. Otóż po kliknięciu na "oceń/skomentuj" nie ma żadnej reakcji, czyli nie pojawia się ramka, w której wpisuje się komentarze. Dotyczy to wszystkich użytkowników. Z tego też powodu nie mogę dopisywać kolejnych dwuwierszy w "wielbłądologii", która działa na zasadzie pisania komentarzy. Jestem też ciekawy, czy ta przypadłość dotyczy jedynie, mnie, czy też innych użytkowników. Pozdrawiam.
Temat: Witam serdecznie (3)
31 Maj 2014 o 20:11
Witaj, Lit :)

Rozwijaj swoje twórcze skrzydła, powodzenia :)
© 2010-2016 by Creative Media