Przejdź do komentarzyKim jest ten poeta?
Tekst 101 z 102 ze zbioru: Gadki do lustra
Autor
Gatunekhorror / thriller
Formawiersz / poemat
Data dodania2021-11-03
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń697

Kim jest ten poeta,

Co wygląda nie tak,

Chodzi po ulicy,

Coś do ludzi krzyczy...

Zawsze po próżnicy?


Nie od wczoraj przecież

Coś do siebie plecie

O tym durnym świecie!


Czy to jest poeta?

Nie zespół Tourette`a?


  Spis treści zbioru
Komentarze (1)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
- nie pasi* mi to
i mówię Ci to ..
© 2010-2016 by Creative Media
×