Temat: Witam (2) | |
![]() | 24 Maj 2015 o 17:14 Witaj, marzycielko. Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrego pisania. |
Temat: Jak dodawac teksty przez telefon (2) | |
![]() | 24 Maj 2015 o 17:13 Witaj, optymistko.Niestety, nie wiem, jak ci pomóc. Radziłabym zwrócić się do administratora Lotty. Pozdrawiam serdecznie. |
23 Maj 2015 o 23:41 Witam. Posiadam internet wylacznie na telefonie ( ekran bezdotykowy ). Podczas proby dodania utworu mam wylacznie mozliwosc napisania tematu utworu, okienko na dodanie glownego tekstu nie dziala. Czy ktos z tutaj obecnych byl w podobnej sytuacji i rozwiazal ten problem?Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc :) | |
Temat: Propozycje zmian w Regulaminie PubliXo (29) | |
![]() | 11 Maj 2015 o 18:31 A może na stronie startowej Publixo bardziej uwidocznić? Usunąć "Wesołych Świąt!" i "Przeprowadzka na nowy serwer"? |
![]() | 11 Maj 2015 o 14:32 Kasku, dziękuję za Twoją opinię. Zostawmy Administracji decyzję kiedy i czy w ogóle :)Warto poczekać, bo mało kto zagląda na forum, niestety :/ |
![]() | 11 Maj 2015 o 12:48 Jestem jak najbardziej za przedstawioną propozycją Regulaminu. Może wyznaczyć termin do którego użytkownicy się wypowiedzą? A później demokratycznie (nieobecni nie mają racji), policzywszy wypowiedzi za lub przeciw, przedstawiony Regulamin wprowadzić. Jak dotąd, tylko jedna osoba jest przeciwna zmianom. |
![]() | 11 Maj 2015 o 07:20 Dla przypomnienia :) |
Temat: blokada (21) | |
![]() | 10 Maj 2015 o 11:43 Komunikuję, że zablokowałem p. befanę di campi. Osoba która, mimo kilku krotnych próśb o niekomentowanie, zaczyna wypisywać się w komentarzach do mojego wiersza na temat mojego życia prywatnego, jest dla mnie wybitnie niemile widzianą. Szkoda tylko, że wcześniej nie zaglądałem na Forum, aby wyrobić sobie zdanie o niej. Jak napisał Janko, "Zablokować przypadkowo po prostu się nie da". Proszę wybaczyć, ale jest to przykra historia. |
Temat: Paranoja (1) | |
![]() | 09 Maj 2015 o 23:03 Przed chwilą zauważyłam, iż pod ostatnim z moich tekstów ["Wiosna-radosna"] przy komentarzach:"0+-optymista, 3 dni temu (2015-05-06 05:34) oceny: bezbłędne / znakomite Bardzo kwieciście i poetycko! 0+-luciusannaeusmartin, 3 dni temu (2015-05-06 08:02) oceny: bezbłędne / znakomite "Biel przechodzi w seledyn z liściastością" To najpiękniejsza (dla mnie) mieszanka, którą codziennie podziwiam, zanurzając się w Alpy." pojawiły się minusy! Pytanie, kto je wstawił [postawił]? I akurat dlaczego akurat tak do niedawna hołubionemu "Optymiście"? Czy Administracja nie mogłaby zadziałać, żeby raz na zawsze zlikwidować - jak się okazuje - tę kretyńską klasyfikację, która do niczego nie prowadzi? Plusowanie <---> Minusowanie pierwotnie miało niby promować komentatorów przez innych rezenzentów, w rzeczywistości sparodiowało, jeśli nie ośmieszyło forumową krytykę literacką. Minusy na razie wykasowałam; bardzo mnie wszak ciekawi, co będzie dalej z tzw. skalą ocen. Nie wiersza / wierszy, lecz komentarzy? Pozdrowienia dla Lotty Wspaniałej ;) |
Temat: Witam (2) | |
30 Kwi 2015 o 09:25 Już od dłuższego czasu przelewam na kartkę swoje pomysły. Nadszedł czas, aby je pokazać. Mam nadzieję, że przynajmniej części z was przypadną do gustu. Jestem także gotowa na słowa krytyki, bo to one wskazują nam błędy, których czasami niedostrzegamy. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i czekam na komentarze. Dziękuje za poświęcony mi czas. | |
Temat: Wesołych Świąt (7) | |
/konto usunięte/ | 04 Kwi 2015 o 17:40 Spokoju i miłości przy wielkanocnym stole Wam życzę. I jeszcze samych ciepłych gestów, szczerych uśmiechów, pogody ducha. Radosnych Świąt! |
![]() | 03 Kwi 2015 o 12:56 Wesołych świąt i ode mnie! |
![]() | 02 Kwi 2015 o 23:11 Spokojnych Świąt w gronie rodzinnym. Niech smutki i troski przez te dwa dni schowają się głęboko... to jest czas radości i uśmiechu do innych :) |
![]() | 02 Kwi 2015 o 21:44 Również dołączam się do wielkanocnych życzeń. Niech będą to radosne, rodzinne, spokojne oraz pogodne i bezwietrzne święta Wielkiej Nocy i wielkich pojednań. |
Temat: Powiadamiam (3) | |
![]() | 02 Kwi 2015 o 16:42 ??????????????????????????????????????????????????????? ;-) |
Temat: Wesołych Świąt (7) | |
01 Kwi 2015 o 16:49 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Koleżankom i Kolegom "po piórze" oraz Administratorom obfitych Łask Bożych, zdrowia, szczęścia, pomyślności i spędzenia tych pamiętnych chwil w miłym rodzinnym gronie. | |
![]() | 01 Kwi 2015 o 11:53 Marianie, Wesołych Świąt i następnych, pięknych opowiadań :)Dołączam się do życzeń dla Wszystkich piszących na Publixo :) |
![]() | 01 Kwi 2015 o 11:01 Wszystkim piszącym na Publixo, a szczególnie czytającym i komentującym moje opowiadanka, życzę wesołych Świąt.Życzę Wam zdrowia, spokoju w duszach i żeby muzy miały Was pod opieką. |
Temat: blokada (21) | |
![]() | 28 Mar 2015 o 19:39 Phi! Jestem od dawna zablokowany przez befanę_di_campi. Nie wiedziałem o tym, ale kiedyś spodobał mi się jej wiersz (bo takie ma). Chciałem go skomentować i pogratulować... ale nie mogłem, gdyż wtedy zauważyłem, że profilaktycznie zablokowała mnie. Nie wiem od kiedy, ale to nieważne. Widocznie uważa mnie za trolla lub jakiegoś hejtera. Albo, co gorsze, za kogoś, kto nim nie jest, a więc za jeszcze "groźniejszego... hmmm... przeciwnika"? I niech tak zostanie :) |
![]() | 28 Mar 2015 o 15:48 Komunikuję, że przed chwilą stwierdziłem, iż zostałem zablokowany przez befanę_di_campi. Dziękuję bardzo za to i odwzajemniam się tym samym, o czym lojalnie i publicznie informuję.Sądzę też, że byłoby dobrym zwyczajem informowanie o takich decyzjach. Mam nadzieję, że tym razem już nie odczytam, że nastąpiło to nieświadomie i zupełnie przez przypadek. Zablokować przypadkowo po prostu się nie da. |