Przejdź do komentarzypoeta potem zlany potem
Tekst 66 z 102 ze zbioru: Gadki do lustra
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz / poemat
Data dodania2020-09-25
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1011

potem zlany potem

poeta z petem

netem laptopem

czy z pecetem


tylko król jak on nagi

jak przed potopem


na gazie pegazie

bez czy z polotem

zawsze za płotem

przedtem i potem


2018

  Spis treści zbioru
Komentarze (3)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
No i ładnie. Lubię zabawy słowem polskim :)
avatar
Dobre. Bardzo mi się podoba ta Twoja zabawa słowem... Mówiłam już przedtem, powiem i potem. ;)
avatar
Potem walnął w płot z łomotem
Ale to potem
Teraz leży pokotem
© 2010-2016 by Creative Media
×