Przejdź do komentarzywiersz wiary
Tekst 8 z 18 ze zbioru: wiara i modlitwa
Autor
Gatunekpoezja
Formawiersz biały
Data dodania2022-06-10
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń562

z popitą wchodzi każde słowo 

układam wiersz wiesz co to jest 

zajebisty stres otworzyć się na ludzi 

by łykną ktoś to czego tak pragnie 


nadchodzi mrok wychodzą z dziur szczury złodzieje 

w czarnych bramach szumowina mało wina 

szare kamienice nie zliczę ledwo widać 

idę ulicą delikatnie zamroczony tequilą 


kurde mać czekam na powrót Jezusa 

mówią o kosmitach na czym jest zbudowany świat 

w głowie zamyślam się 

stawiam na człowieka co pokonał śmierć 


zaniedbany nieogolony idę w świat 

czekam i modlę się wierzę bo chcę 

by wiele zmieniło się by żyło się lepiej 

by świat uwierzył w miłość powtrzymał łzy

  Spis treści zbioru
Komentarze (0)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
brak komentarzy
© 2010-2016 by Creative Media
×