Przejdź do komentarzy- zapisano w metrum haiku ..
Tekst 174 z 254 ze zbioru: okolicznościowe
Autor
Gatunekproza poetycka
Formawiersz biały
Data dodania2022-11-01
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń669

~

księżycowa noc

- przy ścieżce oszroniony

kwiat chryzantemy

~~

nagrobny kamień

obmyty łzami bliskich

w dniu Wszystkich Świętych

~~~

suche łodygi

sterczące tu i ówdzie

- zapomniany grób

.

obrazek z sieci

  Spis treści zbioru
Komentarze (0)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
brak komentarzy
© 2010-2016 by Creative Media
×