Przejdź do komentarzyŻycie, jak poemat
Tekst 2 z 2 ze zbioru: Przeminęło
Autor
Gatunekfilozofia
Formafraszka / limeryk
Data dodania2019-01-31
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń1079

Życie, jak poemat


Twoje życie, jak poemat,

Ale sensu nie ma

Bez Boga.

Ma sens tylko z Bogiem,

Nawet, gdy  rzuca cię o podłogę.



  Spis treści zbioru
Komentarze (0)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
brak komentarzy
© 2010-2016 by Creative Media
×