Przejdź do komentarzysenryū - kuzyn haiku .. (2)
Tekst 255 z 255 ze zbioru: miszmasz
Autor
Gatunekproza poetycka
Formawiersz biały
Data dodania2022-01-13
Poprawność językowa
- brak ocen -
Poziom literacki
- brak ocen -
Wyświetleń1318

~

uczony w piśmie

przesycony nauką

- zjadł już swój rozum ..

~~

żałosna postać

narcystycznej natury

- rozdęte ego

~~~

bieg po awanse;

Ślimak na szczycie podium

- takie nazwisko ..

~~~~

nienasycona;

cherlawa moralnie pierś

czeka orderów ..

~~~~~

łakomy forsy

człowiek na stanowisku

- powszechny obraz ..

  Spis treści zbioru
Komentarze (0)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
brak komentarzy
© 2010-2016 by Creative Media
×