Przejdź do komentarzyNie-poetka
Tekst 74 z 105 ze zbioru: Wiersze satyryczne
Autor
Gatuneksatyra / groteska
Formafraszka / limeryk
Data dodania2020-05-24
Poprawność językowa
Poziom literacki
Wyświetleń1139

Nie-poetka


Gdybym rymować umiała,

tobym poetką została.

Ja słowami się tylko bawię...

Co nie mogę?... To bezprawie?



Obrazek z Internetu



  Spis treści zbioru
Komentarze (3)
oceny: poprawność językowa / poziom literacki
avatar
Oczywiście że możesz. Tym bardziej, że nieźle Ci to wychodzi :)
avatar
Adelo, Nie-poetka za jedno i drugie dziękuje i znów coś tam smaruje... ;D
avatar
Wskazywanie palcem, co masz jako dorosły człowiek pisać, jak mówić i co robić

- dzisiaj?? -

jest uzurpacją.

Twoja wolność kończy się na progu twojego domku, Tomku, Romku czy Bronku
© 2010-2016 by Creative Media
×