| Temat: Witam serdecznie (3) | |
| /konto usunięte/ | 26 Lut 2012 o 10:12 Witaj w Naszej społeczności. Zgadzam się z Wojtkiem. Ja bym jeszcze dorzuciła chęć nauki:) Pozdrawiam |
26 Lut 2012 o 08:08 Witam! Najważniejsze to mieć odwagę zaprezentować swoje teksty... Piszesz wiersze czy prozę? | |
25 Lut 2012 o 23:12 Jestem nowy i debiutantem jestem, myślę, że nie będzie kłopotu z tak marnym pisarczykiem.Pozdrawiam. | |
| Temat: konkurs 'Zadebiutuj z Publixo' (50) | |
22 Lut 2012 o 07:39 Sami na to zapracowaliśmy, wysyłając za mało tekstów. Więc admin zareagował jak najbardziej racjonalnie. A mógł unieważnić zabawę, więc okazał się, po raz kolejny, nam życzliwy. A teraz mamy nowe zadanie: ćwiczymy cnotę cierpliwości. I pozyskujemy dla portalu nowych, cennych autorów.A | |
| Temat: Strona 123, zdanie 5 (14) | |
21 Lut 2012 o 11:03 - Nie wiedziałem, kim jesteście waszmościowie i stąd moja ostrożność.Rozdział I Kręte Drogi Autor Henryk Longin Rogowski | |
| Temat: Pole edycji tekstu (11) | |
21 Lut 2012 o 10:44 Jeżeli nic nie zgrzyta w temacie praw autorskich (np. kwestie związane z użytymi podkładami muzycznymi), to oczywiście można. | |
| Temat: Zapytam, odpowiem szczerze (98) | |
21 Lut 2012 o 10:38 eufrozyna napisał: To jeszcze raz:) Tak wierzę:) Wenecję polecam. Twój ulubiony pisarz Jeśli Wenecja, to warto obejrzeć filmik mojego pomysłu... | |
| Temat: e-booki (8) | |
21 Lut 2012 o 10:27 Bardzo miło, że tak Państwo mnie powitaliście. Przed laty zamieszczałem wiersze nagrodzone w USA na pewnym portalu i byli tacy, którzy nie wiedząc o nagrodach i dyplomach, krytykowali te wiersze, pisząc sobie piękne recenzje do mało znaczącej poezji... Dziękuję pięknie i pozdrawiam... | |
| Temat: Pole edycji tekstu (11) | |
21 Lut 2012 o 10:01 Czy można udostępniać swoje wiersze emitowane w radiu kandyjskim, które mam na Youtube? | |
21 Lut 2012 o 08:16 Zgadza się - nie sprawdziła się formuła "najpierw zbieramy przez rok użytkowników i teksty, a potem dajemy miesiąc na zgłoszenia". Dlatego zapadła decyzja, że przedłużamy nabór na dłuuugo. Chodzi o to, żeby było z czego wybierać, a nie wydawać antologię z prawie wszystkimi nadesłanymi utworami. | |
| Temat: Witam serdecznie... (1) | |
21 Lut 2012 o 08:05 Pozdrawiam piszących i odwiedzających Publixo.com | |
20 Lut 2012 o 18:34 Konkurs został najwyraźniej przedłużony o prawie rok! Do 31 grudnia 2012. Mamy więc czas, aby pisać, pisać i pisać... | |
| /konto usunięte/ | 20 Lut 2012 o 16:34 I co z tym konkursem?? Przedłużony czy odwołany? |
| Temat: będzie literacki konkurs multimedialny - szykujcie nagrania! (3) | |
20 Lut 2012 o 11:19 Na razie konkursu nie ma, bo z multimedialnej opcji korzystają jak dotychczas raptem trzy osoby. Jeśli ruszymy z jakimś konkursem, będzie można utwory do niego zgłaszać niezależnie od terminu zamieszczenia. | |
| Temat: e-booki (8) | |
| /konto usunięte/ | 19 Lut 2012 o 15:31 Ja również serdecznie Pana witam. Mam nadzieję, ze ten portal będzie dla Pana miłą przystanią. Pozdrawiam |
| /konto usunięte/ | 19 Lut 2012 o 11:39 Witam Panie Henryku!Znakomitej literatury nigdy dość. Miło, że zagościł Pan na portal amatorskiej twórczości literackiej. Mam nadzieję, że na dłużej. Pozdrawiam. |
19 Lut 2012 o 10:13 Dołączam się do wypowiedzi Wojtka i cieszę się, że zawitał Pan w naszym gronie. Witamy pisarza i poetę! Wzmocni Pan naszą portalową brać. Wartościowych ludzi, nigdy tu nie za dużo. PozdrawiamAlf | |
19 Lut 2012 o 10:03 Witam na naszym forum. Ma Pan ciekawy i zróżnicowany tematycznie dorobek literacki, co bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję, ze zagości Pan u nas na dłużej i jeszcze bardziej podniesie poziom Publixo. Pozdrawiam. | |
19 Lut 2012 o 03:42 Nazywam się Henryk Rogowski. Udostępniłem ostatnio 20 swoich książek w postaci e-booka...Recenzje | |
| Temat: będzie literacki konkurs multimedialny - szykujcie nagrania! (3) | |
19 Lut 2012 o 03:35 czy można jeszcze nadsyłać prace? | |